PALVELUT

TUTUSTU MEIDÄN 2022 REMONTTIPAKETTEIHIMME - Remonttipaketit

TUTUSTU MEIDÄN 2022 REMONTTI-
PAKETTEIHIMME - Remonttipaketit

PESUHUONEEN UUDISTUS

SAUNAN JA PESUTILAN UUDISTUS

SAUNAN JA PESUTILAN RAKENTEELLINEN MUUTOS

Remontin hintaan vaikuttavat monet eri tekijät, kuten esimerkiksi se, kuuluuko pakettiin lattialämmitys tai vaikka upotettu shampoohylly.

Jokainen tila on omannäköisensä ja niissä kaikissa on omat haasteensa. Ei ole olemassa kahta samanlaista remonttia. Meillä Pohjolan Taitajilla yksi jokaista remonttia yhdistävä tekijä on kuitenkin korkea laatu kohteesta riippumatta.

Kysy meiltä rohkeasti tarjousta ja myyjämme tulee remontoitavaan kohteeseenne käymään. Räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva paketti teidän makujenne mukaan. Tarjous on aina meiltä ilmainen.

Kotimainen perheyritys, ja kylpyhuoneremonttien erityisosaaja

Pohjolan Taitajat on kylpyhuoneisiin ja kosteisiin tiloihin erikoistunut, kotimainen ja paikallisia työllistävä perheyritys. Olemme remontoineet ympäri Pirkanmaata useita kylpyhuone- ja saunatiloja, asiakkaan toiveet edellä jo 15 vuoden ajan. Nämä toiveet toteutamme aina huolellisesti suunnitellen ja kaikki työn välivaiheet huomioiden.

Tämä mahdollistaa työllemme korkean laadun. Laadun, jonka myötä lupaamme 100 % tyytyväisyystakuun kaikille palveluillemme.

Kaikille Taitajille, eli noin kymmenelle ammattilaiselle, jotka riveissämme työskentelee, on tärkeää noudattaa arvojamme. Tätä vaadimme myös yhteistyökumppaneilta. Työt tehdään niin kuin asiakkaan kanssa on sovittu. Kylpyhuoneesi tai saunasi suhteen ei ole luvassa kompromisseja, emmekä tingi lopputuloksesta. Asiakkaan tarpeet otetaan meidän ja alihankkijoiden toimesta jokaisessa vaiheessa huomioon: rehellisyyttä, avoimuutta ja vilpittömyyttä korostaen.

TILAA MAKSUTON KARTOITUS!