Pohjolan Taitajat Oy

Kylpyhuoneremontteja jo vuodesta 2006

Kylpyhuone- ja saunaremontti yhteistyössä kanssamme on tehty sinulle helpoksi. Yhteydenoton ja suunnittelun sekä materiaalivalintojen avustamisen lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia muusta. Autamme myös muutostyöilmoituksen teettämisessä ja muissa mahdollisissa lupakysymyksissä, jos kotisi on osa asunto-osakeyhtiötä.

Palveluumme sisältyy muun muassa vanhojen pintojen ja kalusteiden purku, rakenteiden tarkastus ja korjaus sekä sertifioitu vesieristys mahdollisine lattialämmityksineen. Lisäksi asennamme pintamateriaalit, lauteet, kiukaat ja paneloinnit sekä vesikalusteet ja kauttamme saat myös tarvittavat putki- ja sähkötyöt loppusiivouksineen. Ja kyllä, märkätilojen isommat rakenteelliset muutokset ovat myös meille arkipäivää.

Kaikki nämä tarjoamme avaimet käteen -periaatteella, kahden vuoden takuulla ja kiinteällä hinnalla. Emme teetä yllätyksiä, vaan sovimme kaikesta etukäteen. Toteutamme toiveita – kylpyhuoneunelmia. Jo vuodesta 2006 alkaen.

Kylpyhuone- ja saunaremonttien lisäksi väkemme taitaa myös wc- ja kodinhoitotilat. Aiemmin olemme tehneet perinteisempiä kodin pintaremontteja, eli silmää yhteneväiselle kokonaisuudelle henkilökunnaltamme kyllä löytyy.

Tiedustele rohkeasti lisää, jos mielessäsi mitä vaan kysyttävää kotisi mahdollisesta remontista. Neuvomme mielellämme lisää!

OTA YHTEYTTÄ!

Vastaamme 24 tunnin kuluessa

TILAA MAKSUTON KARTOITUS!